WEDSTRIJD O.N.U. Seraing CL - Krijnen Keukens Malle  4 - 4  (3-3)

DATUM 17-04-2009  21:15

DOELPUNTEN 6’ Cabo (1-0), 7’ Nicaise (2-0), 11’ Gessner (2-1), 19’ Toukouki (2-2), 20’ Cabo (3-2), 20’ Eder (3-3), 34’ Naalden (3-4) en 40’ Cabo (4-4)

VERSLAG In één van de betere wedstrijden in Sart Tilman dit seizoen teerde ONU al vroeg op een 2-0 voorsprong. Malle reageerde en milderde. In een zotte slotminuut van de eerste helft vielen drie doelpunten te noteren zodat de ploegen met 3-3 naar de thee trokken. De tweede helft was al even opwindend. Seraing had de betere counterkansen. Een schot binnenkant paal had Malle op voorsprong kunnen brengen. Die voorsprong kwam er maar met nog 43” op de chrono scoorde speler-coach Damien Cabo, op aangeven van Oubella, met zijn 3de treffer van de avond de terechte gelijkmaker en de zekerheid op het behoud..